Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Στη λογική Τζήμερου

Ή είσαι νεοφιλελέ ή δεν είσαι!

Σε μια κοινωνία καζάνι που βράζει, ήρθε κι ο Τζήμερος και πρότεινε στο υπουργό Προστασίας να απαγορεύσει ΚΑΘΕ διαδήλωση στη ΔΕΘ.

Αποφάσισα κι εγώ να γίνω πιο λογική, πιο νεοφιλελέ από τους νεοφιλελέδες, πιο κυνική... Δεν θα στείλω τα καλέσματά μου με τιτιβίσματα στο twitter. Διάλεξα το left.gr για να συνετίσω όσους αντιδρούν στα μνημονιακά μέτρα.



Αφού μια μέρα όλοι θα πεθάνουμε, ας πεθάνουμε ένδοξα, υπηρετώντας πρόθυμα τον καπιταλισμό.

Κατά αλφαβητική σειρά για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις:


Καλώ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τα τρόφιμα να μην πωλούνται αν δεν λήξουν, για να μην πω να πωλούνται μόνο μουχλιασμένα και σάπια. (Να καταργηθεί επίσης, με την αρωγή του υπουργείου Παιδείας, και η έκφραση «άσε τα σάπια»).

Καλώ το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας να επιτρέπει την ίδρυση μόνο βιοτεχνιών λουκέτων.

Καλώ το υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να μας επιτρέπει την κυκλοφορία μόνο στα δωμάτια του σπιτιού μας, μέχρι να γίνει η κατάσχεσή του. Στη συνέχεια να μας μεταφέρει σε στρατόπεδα αστέγων.

Καλώ το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων να αυτοκαταργηθεί.

Καλώ το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης να μας φέρει ίλιγγο από την κινητικότητα και να κάνει τουλάχιστον τους μισούς δημοσίους υπαλλήλους delete.

Καλώ το υπουργείο Εθνικής Άμυνας να γεμίσει όλα τα στρατόπεδα με φτωχούς και άστεγους.

Καλώ το υπουργείο Εξωτερικών να χωριστεί σε Γερμανικών και Αμερικανικών Εντολών.

Καλώ το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας να γίνει κλαμπ στη Μύκονο.

Καλώ το υπουργείο Εσωτερικών να μηνύσει όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους που αναπνέουν ακόμα.

Καλώ το υπουργείο Οικονομικών να εισπράττει κατευθείαν μισθούς και συντάξεις, να μην μας κουράζει στα πήγαινε-έλα στις χαρατσοεφορίες.

Καλώ το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων να μετονομαστεί σε Προετοιμασίας Ανέργων και Άγιος ο Θεός.

Καλώ το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής να φορολογήσει εκτός από το πετρέλαιο και παπλώματα και κουβέρτες. Το μελάνιασμα είναι in.

Καλώ το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού να μεταφέρει τις αρχαιότητες στο ΤΑΙΠΕΔ και να πάει να παίξει ποδόσφαιρο.

Καλώ το υπουργείο Τουρισμού να φάει έναν ληγμένο μουζάκα, ανεξαρτήτως ΦΠΑ, σερβιρισμένο από «μαύρο» εργαζόμενο εστίασης.

Καλώ το υπουργείο Υγείας να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του, μέχρι που όλα τα νοσοκομεία να μετατραπούν σε βιβλιοπωλεία του Αδώνιδος.

Καλώ το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να βάλει ελεγκτές εισιτηρίων και στις τουαλέτες, οικιακές και δημόσιες.


Μ.Λ. αλά νεοφιλελέ

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου