Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Video: Η Σακοράφα καταγγέλλει ανοικτά με ονόματα κατοχική κυβέρνηση και διαπλεκόμενους!

Το Video είναι από την χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής για την ΝΕΡΙΤ, όπου τοποθετείται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα. Η εν λόγω βουλευτής μετά τα πρώτα λεπτά(τα πρώτα 4) του βίντεο, που μιλάει για το πραξικοπηματικό κλείσιμο της ΕΡΤ, για τις κυβερνητικές ευθύνες για όλα τα κακώς κείμενα εκεί, για τους απολυμένους υπαλλήλους της, συνεχίζει.....

  Χαρακτηρίζει στο σύνολο της, την κυβέρνηση, και κάθε μέλος της, κάτι πολύ χειρότερο από την έννοια της "κατοχικής" κυβέρνησης που της προσδίδει ο λαός. Κατηγορεί ότι η κυβέρνηση δρα ενάντια στα συμφέροντα του λαού, και ο όρος "κατοχική" είναι επιεικής....

  Συνεχίζει, και καταγγέλλει διαπλεκόμενα συμφέροντα ομίλων, ότι μόνο επιχειρηματίες δεν είναι,  αναφέροντας και την DIGEA. Κατονομάζει τον Μπόμπολα, που όπως λέει κάνει μόνο επιχειρηματικές κινήσεις μηδενικού ρίσκου κάνει. Για τον Ψυχάρη ότι παίρνει μόνο δάνεια για τον ΔΟΛ, για τον Κυριακού (του Ant1) που έχει καταπατήσει κόλπο στην Πελοπόννησο, είναι καταδικασμένος, έπρεπε να συλληφθεί, αλλά πρόβλημα υγείας του καθιστά αδύνατη την σύλληψη του.

  Τα χώνει στον Βαρδινογιάννη, που όπως αναφέρει εκτελεί τεράστιο φιλανθρωπικό έργο, με "ξένα κόλλυβα". Υπονοούμενα για Κοντομήνα και τις "δαιδαλώδες" του επιχειρήσεις., και καταγγέλλει τον Αλαφούζο ότι δεν πλήρωσε ούτε ευρώ χαράτσι μέχρι προσφάτως.

  Τους κατηγορεί, ότι διέταξαν το κλείσιμο της ΕΡΤ, βάζοντας τον Κεδίκογλου να εξυβρίσει τους εργαζόμενους της, για να πάρουν την αποκλειστικότητα στην προπαγάνδα που θα οδηγήσει στην επανεκλογή Σαμαρά. Μιλάει για 2 διορισμένους υπουργούς τον Στουρνάρα και τον Καψή, που κάνουν την "βρώμικη" δουλειά!




Άνεμος Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου