Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ, Η ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!

Stefanos Tzoumakasτου Στέφανου Τζουμάκα
O πρόεδρος του γιουρο γκρουπ Ντάισελμπλουμ δήλωσε -ψευδώς -ότι η Ελλάδα εξέρχεται σταδιακά από την κρίση,
ο προϋπολογισμός εκτελείται ικανοποιητικά, η οικονομία ανακάμπτει και υπάρχουν προσδοκίες για ανάπτυξη το 2014
Τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί αχυράνθρωποι και πάλι είχαν προηγηθεί και αφηνιασμένοι ,επιδόθηκαν στο άθλημα της κινδυνολογίας .Για να ακολουθήσει το καθησυχαστικό προεκλογικό γερμανικό μπαράζ ψευδών εγγυήσεων από τους Σοιμπλε - Ντάισελμπλουμ που κινούνται με βάση ενιαίο σχεδιασμό , προεκλογικής ρητορικής .
Είναι η τέταρτη χρονιά που λέμε ότι ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ Η ΚΡΙΣΗ.
Το επαναλαμβάνω: Ελεγχόμενη και καθοδηγούμενη. Επρόκειτο για ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ.
και επιστράτευσαν για τη διαρκή χειραγώγηση ΚΑΙ<< ΕΓΚΥΡΑ >>ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. 






Τα βασικά θέματα είναι :
1. Η Κυβέρνηση Αθηνών –Βερολίνου δεν θα επιτυγχάνει τους στόχους της τρόικας με τέτοια ύφεση, ανεργία και χαμηλά έσοδα. Και η συναπόφαση είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ αντιμετώπιση με κινδυνολογική χειραγώγηση .
2.Η Γερμανία έχει εκλογές και η ηγεσία του νεοφιλελεύθερης CDU έχει επιβάλει μια εικονική ομαλή πορεία της δημοσιονομικής λαίλαπας με ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ. Στα πλαίσια της εναλλαγής των ρόλων ο Σόιμπλε προχθές και σήμερα ο Ντάισελμπλουμ εγγυώνται ψευδώς … επιτυχή πορεία . Ο Σόιμπλε στα πλαίσια της νέο-αποικιακής πολιτικής, θα είναι στην Αθήνα στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας για ...ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ . …
3. ΚΑΙ το σημαντικότερο: Δεν συμφωνεί η Γερμανική χρηματιστηριακή ολιγαρχία -που την εκπροσωπεί τόσο η γερμανική χριστιανο-δημοκρατία όσο και η γερμανική σοσιαλδημοκρατία- με τη διακηρυγμένη θέση του ΔΝΤ για τη περαιτέρω διαγραφή του μη βιώσιμου χρέους της Ελλάδας. Η άρχουσα τάξη της Γερμανίας και η νεοφιλελεύθερη πολιτική της ηγεσία επιδιώκουν να είναι η Ελλάδα ,ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
ΑΥΤΗ η διένεξη θα εκτυλιχθεί με νέες θεατρικές κινδυνολογίες και πολιτικές απάτης , πλέον έντονα, μετά τις εκλογές στη Γερμανία.
Τα ΑΛΛΑ είναι για υπηκόους και όχι για πολίτες.



Stefanos Tzoumakas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου