Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Τεχνικές συμβουλές της Ελληνικής Αστυνομίας προς το left.gr!!!

Επιστολή παραπόνων από την Ελληνική Αστυνομία στο left.gr.
Συγκεκριμένα, ενημερωθήκαμε ότι οι... αναγνώστες μας στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, αδυνατούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα μας και ευγενέστατα μας παρακαλούν να λύσουμε το πρόβλημα.
Ολόκληρη η επιστολή:



"Κύριοι,

κατόπιν αναφοράς προβλήματος θέασης του left.gr από χρήστες του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (μέσω δικτύου Σύζευξις), δηλώθηκε βλάβη στο HelpDesk του δικτύου Σύζευξις προς διερεύνηση.
Μετά από την σχετκή διερεύνηση από τους τεχνικούς του Σύζευξις, μας ενημέρωσαν ότι το πρόβλημα ωφείλεται σε πρόσφατη αλλαγή των Domain Name Servers που εξυπηρετούν την ιστοσελίδα σας. Συγκεκριμένα ωφείλεται στο γεγονός ότι έχουν παραμέινει εγγραφές εξυπηρέτησης της Ζώνης του Ονόματος Διαδικτύου της σελίδας σας στους ... (που ήταν ο προηγούμενος εξυπηρετητής Ονομάτων χώρου σας) οι οποίες θα έπρεπε να έχουν καταργηθεί.
Για τον παραπάνω λόγο, σύμφωνα με τους τεχνικούς του Σύζευξις, θα πρέπει από την πλευρά σας να επικοινωνήσετε με ... για την κατάργηση των εγγραφών προς αποκατάσταση του προβλήματος που ενδεχομένως αφορά και άλλους χρήστες του Διαδικτύου.
Παρακαλούμε για τη διερεύνηση του προβλήματος και από την πλευρά σας.

Μετά τιμής,
Ανθυπαστυνόμος ....
Γρ. Διαδικτύου/Διεύθυνση Πληροφορικής/Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας"


Σχόλιο left.gr: Εντυπωσιαζόμαστε που έχουμε τόσο φανατικούς αναγνώστες στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Ήμασταν σίγουροι ότι δε θα μας επέλεγαν με τέτοια θέρμη για την ενημέρωσή τους. Ωστόσο, τους ευχαριστούμε εκ βαθέων που μας ενημέρωσαν, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είμαστε και πάλι κοντά τους. Δε θέλουμε να αφήνουμε παραπονεμένους τους... αναγνώστες μας.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου