Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη από το ραδιοσταθμό "Στο Κόκκινο" 105,5


Ο 105,5 "Στο Κόκκινο" κόντρα σε ένα δύσκολο καλοκαίρι με μια γιορτή στο κέντρο της πόλης
Ο ρ/σ 105,5 "Στο Κόκκινο", στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δραστηριοτήτων υποδέχεται το καλοκαίρι με μια μεγάλη συναυλία που θα αποτελέσει το μουσικό γεγονός του σταθμού, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Τρίτη 11 Ιουνίου στις 7:00.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες από διαφορετικές μουσικές σκηνές με δυναμικό λόγο, θα συνθέσουν ένα πολυποίκιλο χαρμάνι από ελληνική rock και Βαλκανική παραδοσιακή μουσική με ψήγματα από electronica και ένα πέρασμα από τους ονειρικούς δρόμους της Ανατολής,σε μια συναυλία αντιπροσωπευτική του σταθμού που επί οκτώ χρόνια αγκαλιάζει όλα σχεδόν τα μουσικά είδη και υποστηρίζει τις ανεξάρτητες καλλιτεχνικές παραγωγές: Φοίβος Δεληβοριάς, Ορφέας Περίδης, Active Member, Χαΐνης Δημήτρης Αποστολάκης, Mode Plagal, Lolek, Fide, Yianneis, Μαρία Πανοσιάν και Baby Guru.

Το συναυλιακό πρόγραμμα θα πλαισιώνεται από πολλά δρώμενα, stand-up comedy, θέατρο και θέατρο δρόμου, performancies από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, και πολλά ακόμη.

Πιο αναλυτικά, μεταξύ των συναυλιών, η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου θα παρουσιάσει δύο θεατρικές παρεμβάσεις σε κείμενα Karl Valentine, Bertolt Brecht και άλλων, και οι κωμικοί Δημήτρης Χριστοφορίδης και Διονύσης Ατζαράκης  θα κάνουν stand-up comedy, με παράλληλες  performances από τους καλλιτέχνες της σχολής τσίρκο Circus Dayz (ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους, θέατρο δρόμου).

Τη γιορτή θα παρουσιάσουν ο Στυλιανός Τζιρίτας και ο Χάρης Συμβουλίδης, παραγωγοί της εκπομπής «Κόκκινος Πετεινός» (105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ).


Γενική Είσοδος:10€ | Προπώληση: 8€
Προπώληση Εισιτηρίων: Public, Ticket House, Τεχνόπολις

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: 105,5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ το ραδιόφωνο που…ακούει

Η σελίδα της συναυλίας στο facebook

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...