Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Οχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αργυρούπολης, την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, στο Π.Κ. "Μίκης Θοεδωράκης"  με θέμα: Oχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.
Οι 2 κεντρικές ομιλήτριες της εκδήλωσης, Ελένη Πορτάλιου (καθητήτρια Ε.Μ.Π., Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων, επικεφαλής παράταξης "Ανοιχτή Πόλη") και η βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Νάντια Βαλαβάνη, παρέθεσαν η μεν πρώτη το ιστορικό των αγώνων για τη διάσωση του παράκτιου μετώπου, η δε κα Βαλαβάνη αναφέρθηκε στο ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ και το Ελληνικό.



Φωτογραφία



Ακολούθησαν παρεμβάσεις από τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και του Δημάρχου κου Κορτζίδη, του δημοτικού σύμβουλου Γλυφάδας Τάσου Ταστάνη, κ.α.
Παρακολουθείστε στα βίντεο που ακολουθούν, από το κανάλι της Επικοινωνίας Νότια TV, στιγμιότυπα από τις εισηγήσεις των Νάντια Βαλαβάνη και Ελένης Πορτάλιου, καθώς, και την παρέμβαση του Δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης, Χρήστου Κορτζίδη:


http://www.epikoinonia-arg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1870:2013-04-02-23-58-37&catid=31:2013-02-27-12-27-52&Itemid=32

epikoinonia-arg.gr   syrizaglyfadas.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου