Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

Συγκέντρωση ενάντια στο ξεπούλημα της Πεντέλης


Ανακοίνωση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πεντέλης
Η αποστολή εξετελέσθη! Η τρικομματική κυβέρνηση άνοιξε το δρόμο για το ξεπούλημα της Πεντέλης, υπερψηφίζοντας το νομοσχέδιο που επιτρέπει «fast track» επενδύσεις σε περιβαλλοντικά προστατευόμενες περιοχές, όπως το βουνό μας!


Προσπαθώντας να ρίξουν στάχτη στα μάτια κατάθεσαν και μια τροπολογία, η οποία μεταθέτει την επίλυση του ιδιοκτησιακού στο μέλλον, επιτρέποντας την «επένδυση» στο παρόν.

Οι πολίτες του Δήμου Πεντέλης ζητούν από τους πολίτες ολόκληρου του λεκανοπεδίου να σταθούν απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να αποτελειώσουν το βουνό. Οι επιπτώσεις αυτής της καταστροφικής «επένδυσης» θα επηρεάσουν τη ζωή και την υγεία όλων μας.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στέργιου-Καψάλης οφείλει να λογοδοτήσει στους δημότες, καθώς, αντί να εναντιωθεί εξαρχής στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην Πεντέλη,  διαπραγματευόταν με την Εκκλησία.

Συμμετέχουμε στη συγκέντρωση που οργανώνει η Πρωτοβουλία Κατοίκων Μελισσίων-Πεντέλης στην πλατεία Ν. Πεντέλης την Κυριακή 7 Απρίλη στις 11.30 και την πορεία έως την Μονή Πεντέλης. 

Το βουνό ανήκει στο Λαό – όχι στις fast track οικολογικές καταστροφές.

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...