Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ομιλία Τσίπρα στο LSE

Ομιλία Τσίπρα στο LSEΑναγνώριση και διεθνή αποδοχή κερδίζει βήμα-βήμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύοντας το προφίλ του ως μελλοντικός πρωθυπουργός. Σήμερα θα μιλήσει στην περίφημη σχολή Οικονομικών Επιστημών του Λονδίνου (London School of Economics -LSE), παρουσιάζοντας σε διεθνές ακροατήριο  τις απόψεις του κόμματος του για την ενδεδειγμένη πολιτική εξόδου της Ελλάδας από την κρίση.





Τον Αλ. Τσίπρα θα υποδεχθεί και θα προλογίσει ο διεθνούς φήμης καθηγητής Κέβιν Φέδερστοουν, που υπήρξε συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου και τον είχε χαρακτηρίσει ως «τον πιο δυτικοποιημένο, από πλευράς κουλτούρας, πρωθυπουργό που είχε η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια».
Την ομιλία θα παρακολουθήσουν πανεπιστημιακοί, πολιτικοί συνδικαλιστές, μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων, φοιτητές κλπ. Για να παρακολουθήσει κάποιος την ομιλία έπρεπε να δηλώσει συμμετοχή μέχρι τις 11 Μαρτίου, αλλά οι θέσεις εξαντλήθηκαν νωρίτερα.
Ο Αλ. Τσίπρας θα μείνει στο Λονδίνο τρεις ημέρες, για προγραμματισμένες συναντήσεις με βουλευτές και στελέχη της σκιώδους κυβέρνησης του Εργατικού Κόμματος, με εκπροσώπους κινημάτων, στελέχη συνδικάτων. Θα μιλήσει επίσης σε εκδήλωση της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Λονδίνου.
sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου