Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Η δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για την επιβίωση της κοινωνίαςΣχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού και τις επικείμενες συναντήσεις με την τρόικα

Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί με πίστη και προσήλωση την πολιτική του μνημονίου και γι’ αυτό ούτε θέλει ούτε μπορεί να διαπραγματευτεί κάτι διαφορετικό στην εκ νέου συνάντησή του με την τρόικα.


Όσο και αν προσπαθεί να κρύψει την πραγματικότητα παίζοντας επικοινωνιακά παιχνίδια, ο κ. Σαμαράς έχει δεσμευτεί για απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, ξεπούλημα δημόσιου πλούτου, περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού και νέα περικοπή σε μισθούς και συντάξεις οδηγώντας την κοινωνία και την οικονομία σε διάλυση.

Τα ψέματα και η τεχνητή δόση αισιοδοξίας τελείωσαν. Η δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης είναι προϋπόθεση για την επιβίωση της κοινωνίας ώστε να ανοίξει νέος δρόμος για μια κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση με άξονες τη στήριξη των δημόσιων αγαθών και του κοινωνικού κράτους για ανόρθωση της οικονομίας, πλήρης απασχόληση και ανάπτυξη.  


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...