Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Νεμέας για τις αγροτικές κινητοποιήσεις


Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Νεμέας συμπαραστέκεται στους Νεμεάτες αγρότες, που εδώ και μέρες βρίσκονται στον δίκαιο δρόμο του αγώνα. Οι μικρομεσαίοι αγρότες, όπως  και όλα τα λαϊκά στρώματα, βρίσκονται αντιμέτωποι με την συντονισμένη και βάρβαρη αντιαγροτική επίθεση της τρικομματικής κυβέρνησης...

Τα αιτήματά τους για μείωση του κόστους παραγωγής, για τη δημιουργία μητρώου αγροτών, για τη  μείωση του ΕΦΚ πετρελαίου και για τη μη φορολόγηση της αγροτικής γης είναι πέρα για πέρα δίκαια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Νεμέας τάσσεται αλληλέγγυος στον αγώνα των αγροτών και στηρίζει απόλυτα την όποια μορφή αγώνα επιλέξουν. Ταυτόχρονα καταγγέλλει  την απροκάλυπτη επίθεση των ΜΑΤ κατά των αγροτών στο μπλόκο του Κιάτου.
Οφείλουμε όλοι μας ως κοινωνία να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις,ώστε το αγροτικό κίνημα, ενωτικά και μαχητικά, να σταματήσει την καταστροφή και να ανοίξει τον δρόμο της ελπίδας στους αγρότες μας και σε όλο τον λαό.
Αγωνιζόμαστε για την ανασυγκρότηση του  πρωτεγενούς τομέα και της ανόρθωσης του υπαίθρου προς όφελος των κοινωνικών αναγκών.

Οι αγρότες δεν τρομοκρατούνται. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου