Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το παρών της ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου στη χθεσινή διαδήλωση (φωτ.)


«Απόψε στη Κύπρο ζήσαμε μεγάλες στιγμές , δεν είναι υπερβολή να ισχυρισθεί κάποιος ότι το ξήλωμα των αντιλαϊκών μνημονίων ξεκίνησε απο εδώ» , μας γράφει ο Ι. Ξύδης από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κύπρο.



Και προσθέτει, μαζί με τις φωτογραφίες που βλέπετε αριστερα:

«Η συγκέντρωση του Λαού έξω απο τη βουλή, ήταν μεγαλειώδης,είχε μαζικότητα , παλμό , και στόχο. Απόψε γράψαμε ιστορία, κάναμε την αρχή , δώσαμε ένα καλό παράδειγμα μαχητικής αντίστασης και στους άλλους λαούς της Ευρώπης.

Σε αυτό το αγωνιστικό προσκλητήριο έδωσε το παρόν και η δικιά μας οργάνωση, η Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, μαζί μετους κύπριους συντρόφους. Εμείς οι έλληνες αριστεροί εργαζόμενοι μετανάστες στη Κύπρο, οι περισσότεροι εξαιτίας της κρίσης στην Ελλάδα, διακηρύξαμε με ξεκάθαρο τρόπο την αγωνιστική κινηματική μας διάθεση να βοηθήσουμε όσο μπορούμε τον Κυπριακό Λαό να γκρεμίσει τις αντιλαϊκές διαταγές της ΤΡΟΙΚΑΣ και να διαφεντέψει το τόπο του με βάση τις δικιές του ανάγκες, τα δικά του συμφέροντα.

Γκρεμίζουμε το μνημόνιο σήμερα, οικοδομούμε μια ελεύθερη και επανενωμένη σοσιαλιστική Κύπρο αύριο, δίπλα σε μια σοσιαλιστική Ελλάδα μαζί με όλους τους λαούς της Ευρώπης.

Ιωάννης Ξύδης, Τ.Ο ΣΥΡΙΖΑ Κύπρου»

left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου