Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζονται τα πυρά της ΝΔ κατά του Σύριζα


Ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης φοβάται τα βλήματα μεγάλου διαμετρήματος

Καφριλίκια στη Βουλή από τη Ραχήλ Μακρή εις βάρος της Σοφίας Βούλτεψη ή μάλλον της μνήμης του πατέρα της. Ανταπάντηση με «αει, σιχτίρ, ρε παλιοτσόκαρο»

Ευτυχώς που ζήτησε το προεδρείο να ντύνονται καλύτερα οι βουλευτές. Για να δείχνουν σεβασμό στο Κοινοβούλιο, ρε αδερφέ...

Ο εμίρης κι ο κακομοίρης  

Ο ένας είναι ένας ψυχρός κι ανάλγητος υπερσυντηρητικός υποτελής των τραπεζών, που έχει διορίσει τη μισή γενέτειρά του στο Δημόσιο και συμμαχεί με τους αντιπάλους του, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Ο άλλος είναι ο εμίρης του Κατάρ.

Επενδύσεις στην Ελλάδα πάνω από ένα δισ. ευρώ υποσχέθηκε ο εμίρης του Κατάρ, ο οποίος ως γνωστόν έπαψε να ενδιαφέρεται για το Ελληνικό. Θα κάνουν τα λαμόγια το έλα να δισ.!


Τρομερό ψόφο κάνει!
 Μέχρι που είδα κάτι κυβερνητικούς να έχουν βάλει τα χέρια στις δικές τους τσέπες!

Θύματα εκφοβισμού το 32% των μαθητών. Και οικονομικού εκβιασμού το 100% των γονέων.

Το κακό με τα «σοβαρά» ΜΜΕ είναι ότι θεωρούν τους αναγνώστες τους ηλίθιους. Απόδειξη το Βήμα που σήμερα έβαλε ως είδηση στα διεθνή ένα ανέκδοτο δεκαετίας. 

Το είπε η Wall Street Journal, το είπε και η Τράπεζα της Ελλάδος ότι για τις ψηλές τιμές των καυσίμων ευθύνονται τα καρτέλ. Άμα το επαναλάβουμε κι εμείς, θα μας καταγγείλει ο Δον Σίμος Κ. ότι στοχοποιούμε το Λάτση και το Βαρδινογιάννη.

Απειλές κατά της Ζωής; Βρε, μπας και την στοχοποιούν μερικοί-μερικοί; Α, ΟΚ, έκανε δήλωση ο Σπυράδωνις Γεωργιάδης πως θα την προστατέψει με το κορμί του!

Ο Άσμουσεν μας παρηγόρησε πως η Ελλάδα έχει ήδη διανύσει τα δύο τρίτα του μαραθώνιου και κρίμα είναι να τα παρατήσει. Ναι, ρε μάστορα, αλλά το μόνο κοινό μας με τους μαραθωνοδρόμους είναι πως τρέχουμε με άδειο στομάχι.

Δηλαδή, τώρα που συνελήφθη για χρέη ο Μαρτίνης του «Ερρίκος Ντυνάν», θα είμαστε No Martini, No Party;

Αντώνιος Σαμαράς, ο Δακοκτόνος


left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου