Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Eκδήλωση στα Καμίνια: «Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό - πώς να διδαχτούμε από τον αγώνα του»



Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 9/12/2012, ώρα 6.00μμ, στην Αίθουσα ”Κ.Κωσταράκος”, Θήρας και Μαντινείας στα Καμίνια. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Παλαιστίνιοι αγωνιστές, μέλος του “Συλλόγου Ιντιφάντα” και μέλος της πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”.


Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, στις 29 Νοεμβρίου, αλλά και την πρόσφατη βίαιη επίθεση του Ισραήλ στην πυκνοκατοικημένη περιοχή της Λωρίδας της Γάζας κατά την οποία δολοφονήθηκαν 174 Παλαιστίνιοι και τραυματίστηκαν περισσότεροι από 1399 (οι περισσότεροι άμαχοι, παιδιά και γυναίκες), η ”ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΜΙΝΙΩΝ-ΡΕΝΤΗ ενάντια στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και τα ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ” και ο Σύλλοςγος Αλληλεγγύης στον Παλαιστινικαό Λαό «Ιντιφάντα» συνδιοργανώνουν Εκδήλωση- Συζήτηση, με θέμα την Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό και στον αγώνα του.


 Η εκδήλωση θα γίνει  την Κυριακή 9/12/2012, ώρα 6.00μμ, στην Αίθουσα ”Κ.Κωσταράκος”,  Θήρας και Μαντινείας  στα Καμίνια. Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν Παλαιστίνιοι αγωνιστές, μέλος του “Συλλόγου Ιντιφάντα” και μέλος της πρωτοβουλίας “Ένα Καράβι για τη Γάζα”.
left.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου