Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Σφοδρή επίθεση Κανελλοπούλου στον Δημαρά-"Πρόδωσε τη συμφωνία που είχαμε"



Επίθεση στον Γιάννη Δημαρά για την αθέτηση των δεσμεύσεών του έκανε η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Κανελλοπούλου , μιλώντας στην εκπομπή "Συνωμοσίες" και στον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή.


"Πρόδωσε τις προεκλογικές εξαγγελίες και την συμφωνία που είχαμε", σημείωσε η κ. Κανελλοπούλου, τονίζοντας πως υπάρχει μια ομαδα συμβούλων του Δημάρχου που τον κατευθύνει και "τραβά το χαλί κάτω απο τα πόδια του".

Επίσης υποστήριξε πως η επιλογή στήριξής του, απο τον πολιτικό της φορέα, ήταν μια "πιεστική απόφαση", εξαιτίας των τότε εσωκομματικών συγκυριών στον ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό και έγκαιρα (πολύ πριν τις δημοτικές εκλογές) αποσύρθηκε η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.
"Δεν μπορεί να δηλώνει αντιμνημονιακός και να εφαρμόζει τις πολιτικές του μνημονίου" ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κανελλοπούλου, καταλογίζοντάς του ευθύνες τόσο για την εξέλιξη στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων , όσο και για το θαλάσσιο μέτωπο.

Τέλος για το ζήτημα που ανέκυψε με την Ολυμπία Οδό και τις εξαγγελίες της κυβέρνησης περί τμηματικής ολοκλήρωσης του έργου του νέου αυτοκινητόδρομου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε πως όλοι όσοι σήμερα διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους και φωνάζουν υπέρ της συνολικής ολοκλήρωσης του δρόμου, θα αποδείξουν στην πράξη τις θέσεις τους. Οταν και θα κληθούν να ψηφίσουν στην Βουλή τη νέα σύμβαση.


Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου