Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ των ΜΕΛΩΝ!




Ο χρόνος για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για τη μετάβαση από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών σε ενιαίο κόμμα, μετρά πια αντίστροφα. Θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30.11 έως και την Κυριακή 2.12, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.





"Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των μελών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Θεσσαλονίκης στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη που θα διεξαχθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην Αθήνα.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ ψήφισαν μαζικά το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα στις τοπικές και τις κλαδικές οργανώσεις, δίνοντας ένα πρώτο θετικό δείγμα ενόψει της πορείας προς το νέο ενιαίο πολιτικό φορέα που πρόκειται να δημιουργηθεί. Η πληθώρα νέων εγγραφών καταδεικνύει τη σταθερή και αυξανόμενη επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ σε ολόενα και μεγαλύτερα κομμάτια της κοινωνίας που πλήττεται βάναυσα από την πολιτική λιτότητας που επιβάλλει η τρικοματική μνημονιακή κυβέρνηση και οι δανειστές. 

Με την εκλογή των αντιπροσώπων, μέσα από ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες το κόμμα μετασχηματίζεται από ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών, σε ΣΥΡΙΖΑ των μελών. Ένα κόμμα δημοκρατικό, πλουραλιστικό, σνοιχτό στις διαφορετικιές απόψεις, κομμάτι των πολύπορφων κοινωνικών κινημάτων που στοχεύει στην κοινωνική απελευθέρωση και το σοσιαλισμό."

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Ρεθύμνου: "Στο Ρέθυμνο στα Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή αντιπροσώπων στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη με τον βουλευτή Ανδρέα Ξανθό. Για πρώτη φορά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ έχει οργανώσεις σε όλους τους καλλικρατικούς δήμους του νομού!"




ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Λέσβου: "Στιγμιότυπο από την σημερινή εκλογική διαδικασία στη Μυτιλήνη. Η συμμετοχή, μέχρι στιγμής, έχει ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας!"


ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Τρικάλων: 
"Μην σας ξεγελάει η φωτογραφία! Μεγάλη και ενθουσιώδης η σημερινή διαδικασία εκλογής. Η ΤΕ Τρικάλων (δήμος Τρικκαίων) ενέγραψε σήμερα πάνω από 50 !! νέα μέλη και η οργάνωση μας ξεπερνάει πλέον τα 220 μέλη!!!" 


ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Πεντέλης: 
"Το Σάββατο 24 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη. Ψήφισαν 112 μέλη της οργάνωσης και εκλέχτηκαν 13 αντιπρόσωποι, 8 άντρες και 5 γυναίκες.
Καλή επιτυχία στις εργασίες της Συνδιάσκεψης."

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Γκύζη - Πολυγώνου:

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Γαλατσίου: 
Φωτογραφία

ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Αμαλιάδας (δήμος Ήλιδος): 














Από τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Παύλου Μελά - Θεσσαλονίκη: 
"Από τον ΣΥΡΙΖΑ των συνιστωσών στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ των μελών! Με ανοιχτές καρδιές και ανοιχτά μυαλά. 24/11/2012" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου