Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ είσαι εσύ! Ζητάμε τη γνώμη σου! Ζήτα τη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ!



Το left.gr παίρνει την πρωτοβουλία να ανοίξει έναν οριζόντιο διάλογο μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την διαδικασία συγκρότησης και ενοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του Δεκεμβρίου.


Με την εγγραφή νέων μελών, πολίτες  που  στήριξαν  τον  ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ καλούνται να διαμορφώσουν  έναν  ομοιογενή χώρο  που να  συγκροτεί μια  ριζοσπαστική  αριστερή πολιτική ταυτότητα.

Στην πορεία προς την επικείμενη Συνδιάσκεψη οφείλουμε όλοι μας να συζητήσουμε την οργανωτική δομή και το σύνολο των δημοκρατικών λειτουργιών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, την διαμόρφωση της διακήρυξης του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ που θα περιλαμβάνει τους στόχους και τις βασικές αρχές του νέου φορέα, καθώς και ένα κείμενο για την πολιτική συγκυρία, την αντιπολιτευτική τακτική μας και την παρέμβασή μας σε κάθε γειτονία και πόλη, σε κάθε τόπο και χώρο δουλειάς.

Σε αυτή την προσπάθεια κάθε γνώμη είναι πολύτιμη! 

Το left.gr ευελπιστεί να αποτελέσει ένα βήμα γόνιμου διαλόγου, καλώντας τους αναγνώστες του, εσάς, να διατυπώσουν την άποψή τους για τη συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

Θα φιλοξενηθούν στο left.gr οι απόψεις μελών της Γραμματείας, στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, σε ειδική στήλη-αφιέρωμα. 

Περιμένουμε τις απόψεις σας και τις ερωτήσεις σας προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο info.left.gr@gmail.com, με θέμα dialogos syriza, γιατί καμία γνώμη δεν περισσεύει στη δική μας Αριστερα! Γιατί... Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!


*Παρακαλούμε να μην στέλνετε κείμενα γραμμένα με κεφαλαία ή σε greeklish

Πέντε θέσεις προς συζήτηση σχετικά με το ζήτημα της εξουσίας, την ΕΕ, τον διεθνή συντονισμό, το "εθνικό νόμισμα", την πολιτική συμμαχιών Του Γιάννη Τζιάλλα

Αυτό που χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ -ΕΚΜ είναι ένα σαφές ιδεολογικό μανιφέστο Του Γιώργου Τσολάκη

Ο λόγος που γράφω είναι για να υποστηρίξω την αυτοοργάνωση και την πράξηΤου Γιάννη Μυλωνά

Ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλουμε, ή μάλλον ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ που θέλω Του Γιώργου Κονταξή

Για τον Ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ Του Στέλιου Καλαμίτση

Σκέψεις για την Αριστερά σήμερα - Τι κόμμα θέλουμε; Του Νίκου Κορνήλιου

Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ συνειδητά γιατί πίστεψα και πιστεύω ότι η αριστερά είναι η διέξοδος Του Ιωάννη Παπαβασιλείου

Ευρώ ή Δραχμή και Εξελίξεις Του Τάσου Καραγιώργου


left.gr

Σχόλια που μας έστειλαν μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ

*Προταση: Απέτυχε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, για κοινή πορεία στις τελευταίες εκλογές, προς το ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ. Κοιτάνε το <κομματάκι> τους. Ας γίνει ένα κοινό αριστερό μέτωπο ..ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αριστεριστές, Αντιεξουσιαστές, Τροτσκιστές. Κόντρα στους νεοφασίστες, Χρυσή Αυγή, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ (Ανδριανή) 

*Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στην εφαρμογή της θεωρίας και τους προγράμματος σας, μιλήστε με αριθμούς, εξηγείστε στον κόσμο που είναι δύσπιστος και σας θεωρεί ουτοπικούς και λαϊκιστές. Κάντε πράξη όσα πρεσβεύετε. Όχι άλλο θεωρία, βαρεθήκαμε τις αριστερίστικες αναλύσεις. (Πατρίτσια)

*Είμαι 25 ετών,πριν 2 χρόνια ξεκίνησα να παίρνω μέρος στις κινητοποιήσεις στο πλευρό των Αγανακτισμένων Πολιτών και στην συνέχεια σε κάθε μαζική εκδήλωση ενάντια στους πραιτοριανούς των μνημονίων και της τρόϊκας.Πιστεύω στην δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ (Ν.Σ)

*ο συριζα πρεπει να πιασει τον εργαζομενο απτο χερι κ να ξεκινησει αυτος μπροσταρης καινουριες μορφες αντιστασης..οχι τυπου 24ωρες..αλλα πιο ουσιαστικες...με δυναμη...οχι να υποστηριζει 24ωρες αλλα να τις προκαλει αυτος..να μην ειναι δεμενος στο αρμα της γσεε κ των λοιπων πουλημενων συνδικαλιστων..ευχαριστω..(Μιχαλοπουλος Θωμας)

*Το ζητημα είναι απλο.ο λαος ενωμενος,αντιμνημονιακος.ριζοσπαστικος για ένα σοσιαλισμο καινουργιο χωρις τα λαθη του παρελθοντος με τον ΣΥΡΙΖΑ οδηγο για την αποπερατωση αυτου του εγχειρηματος…ο λαος εμαθε,ξερει και μπορει. (Ιάκωβος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου