Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2012

υπάρχει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΩΡΑ,

ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ!
Φωτογραφία για (video)Νέα έφοδος της χρυσής αυγής σήμερα το πρωί με τον Μπαρμπαρούση στη λαική αγορά Μεσολογγίου
Επίθεση χρυσαυγιτών στο πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα (Video)

Συγγραφέας: left.gr

Πριν από μία ώρα (στις 20.00) περίπου 50 άτομα της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε μικροπωλητές στο πανηγύρι της Ραφήνας. 
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η αστυνομία δεν έκανε απολύτως τίποτα, εκτός από τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ ο ίδιος ο Διοικητής παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί (ή δεν θέλει) να κάνει τίποτα. Αμέσως μετά το γεγονός, οι χρυσαυγίτες παρατάχηκαν με σημαίες και κοντάρια, μπροστά από την Εκκλησία.

Έκαναν «ντου» στη λαϊκή του Μεσολογγίου!

Λίγες μόνο ώρες μετά το συμβάν στη Ραφήνα, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την λαϊκή αγορά Μεσολογγίου.
Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε ότι σκοπός είναι η πάταξη του παραεμπορίου. «Πολεμάμε το παραεμπόριο, ήρθαμε εδώ σήμερα να δούμε την δημοτική αστυνομία και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ελέγχους και αφού κωλυσιεργούσαν το κάναμε εμείς. Αυτές οι προσπάθειες θα συνεχιστούν γιατί αυτοί που πληρώνουν δεν είναι χαζοί και κάποιοι άλλοι να μην πληρώνουν. Ο κόσμος μας ενθαρρύνει και μας λέει να προχωρήσουμε».
Σύμφωνα με το aixmi -news, τα μέλη της Χρυσής Αυγής περιόδευσαν στην λαϊκή και κατέστρεψαν τρεις πάγκους παράνομων μικροπωλητών ενώ μόλις τους αντιλήφθηκαν άλλοι δύο - τρεις αλλοδαποί που ήταν παράνομοι τα μάζεψαν και έφυγαν. Στο πέρασμά τους άκουγαν ευμενή σχόλια από την πλειοψηφία του κόσμου (αλλά και των νόμιμων μικροπωλητών) για την παρουσία τους και πολλοί ήταν αυτοί που τους ζητούσαν να συνεχίσουν και να καταπολεμήσουν την μικρή παραβατικότητα.
Πρέπει να σημειωθεί πως στην λαϊκή υπήρχε και κλιμάκιο δύο ατόμων της δημοτικής αστυνομίας οι οποίοι έκαναν τακτικούς ελέγχους, ενώ ήταν εκεί αρχικά ένας αστυνομικός και αργότερα ήρθαν και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.
newsbomb.gr

Φωτογραφία για Νέο ΝΤΟΥ της Χρυσής Αυγής σε λαϊκή του Μεσολογγίου [video]
newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...