Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Απεχθές πογκρόμ εναντίον μεταναστών έχει εξαπολύσει η κυβέρνησηΤο γεγονός ότι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 είναι τυχαίο;

Δήλωση του Δ. Τσουκαλά 

Ημερομηνία: 05/08/2012
Συγγραφέας: left.gr
Δήλωση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Δημήτρη Τσουκαλά, με αφορμή την επιχείρηση "αποπροσανατολισμός του κόσμου από τα νέα αντικοινωνικά μέτρα που θα ληφθούν", που διεξάγει τις τελευταίες μέρες η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού Α. Σαμαρά.


Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση:


Η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας.

4η Αυγούστου 2012: Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο.

Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκράτους και Ακαδημίας: Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι είναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα που προσβάλλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση.

Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για τοσχέδιο "Ξένιος Ζευς" (!!!), που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´ αρχήν τι σημαίνει Ξένιος Ζευς:

"Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους".

Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρικ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμά τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας.

Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ είναι αντίθετος με κάθε είδους πογκρόμ που προσβάλλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Το γεγονός ότι η επιχείρηση αυτή εξελίχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 είναι τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...