Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Ικέτης ο κ. Σαμαράς – ολέθρια η επιμήκυνση

Φωτογραφία για ΣΥΡΙΖΑ: Ικέτης ο κ. Σαμαράς – ολέθρια η επιμήκυνση


Στο επικείμενο ταξίδι του πρωθυπουργού, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Πάνος Σκουρλέτης. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο επικεφαλής της τρόικα εσωτερικού ετοιμάζεται να συναντήσει την ανώτερη ευρωπαϊκή πολιτική ηγεσία ως ικέτης και όχι ως εκφραστής των συμφερόντων της ελληνικής κοινωνίας. Το ταξίδι του Πρωθυπουργού είναι υπονομευμένο εξ’ αρχής.



 Αφού προηγουμένως αγνόησε το καταδικαστικό μήνυμα των εκλογών απέναντι στο μνημόνιο, ξεγελώντας τον ελληνικό λαό πως τάχατες επιδιώκει την επαναδιαπραγμάτευση, ο κ. Σαμαράς έκανε τα πάντα για να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους μας πως δεν διαπραγματεύεται και δεν διεκδικεί τίποτα.

Η επιδιωκόμενη επιμήκυνση του μνημονίου είναι σαν το κρεμασμένο που ζητά περισσότερο σκοινί για να κρεμαστεί. Η επιμήκυνση του μνημονίου ισοδυναμεί με παράταση της ύφεσης και των ολέθριων επιπτώσεών της στην κοινωνία.

Είναι απολύτως βέβαιο πως ο κ. Σαμαράς δεν διαθέτει ένα διαφορετικό σχέδιο από τους δανειστές απέναντι στην κρίση. Ολοταχώς βαδίζει για να κατακτήσει τον τίτλο του Πρωθυπουργού της χρεοκοπίας και της δραχμής».
TreloKouneli

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου