Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Ο Σαμαράς είναι η συνέχεια του... Παπανδρέου»!

Φωτογραφία για «Ο Σαμαράς είναι η συνέχεια του... Παπανδρέου»!

Την πολιτική απονομιμοποίηση της τρικομματικής κυβέρνησης επιδιώκει σταθερά ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο να της καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα... στρατηγικό αλλά και επικοινωνιακό πλήγμα.



Με αφορμή τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη το πρωί, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι, «η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ αποτελεί, ως προς το περιεχόμενο της πολιτικής και τους στόχους της, τη φυσική συνέχεια των κυβερνήσεων Παπανδρέου και Παπαδήμου».

Επαναλαμβάνοντας σταθερά ότι, η επαναδιαπραγμάτευση, την οποία ευαγγελίζονταν τα τρία κόμματα, ήταν ένα προεκλογικό πυροτέχνημα, η «Κουμουνδούρου» εγκαλεί τη συγκυβέρνηση ότι, στόχος της είναι η απαρέγκλιτη τήρηση του μνημονίου με τη λήψη νέων αντιδραστικών μέτρων.

«Οι επιπτώσεις της συνέχισης της εφαρμογής του μνημονίου στην οικονομία και την κοινωνία θα είναι τραγικές, με νέα επιδείνωση της ύφεσης και της ανεργίας και πλήρη εξαθλίωση των εργαζομένων και των συνταξιούχων», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογραμμίζει δε, «πως όλοι αυτοί που κατηγορούσαν προεκλογικά τον ΣΥΡΙΖΑ ότι οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή και την έξοδο από την ευρωζώνη είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό για την απομόνωση της χώρας, το ξεπούλημά της στους δανειστές, την καθημερινή χειροτέρευση του βιοτικού επιπέδου της πλειοψηφίας των συμπολιτών μας».

Χτυπούν και μέσω twitter

Την ίδια ώρα τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζουν τα «χτυπήματα» σε βάρος της κυβέρνησης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Οι κυβερνητικοί στρώνουν το "χαλί" για νέες οριζόντιες περικοπές στον βωμό των 11,5 δισ . Μια ακόμη προεκλογική δέσμευση των "3", αθετείται», έγραψε στο twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου