Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Παναγιώταρος της Χ.Α: Θα κάνουμε εφόδους στους παιδικούς σταθμούς!


panagiotaros

ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΜΕΣΑ,ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ, Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

«Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους λαθρομετανάστες και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!





Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στον Φλοίσβο χθες το βράδυ, ο υποψήφιος βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος απείλησε ακόμα και με χειροδικία τους Έλληνες βουλευτές ακόμα και μέσα στο Κοινοβούλιο αν ανοίξουν συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής είπε χαρακτηριστικά πως ανοίξει η συζήτηση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «για προειδοποίηση θα τους δείξουμε το βίντεο του ΑΝΤ1 και αν δεν το καταλάβουν θα τους το εξηγήσουμε...»
Παράλληλα αναφέρθηκε και στο πως θα καταφέρει η Χρυσή Αυγή να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες Υγείας στους Έλληνες ασθενείς στα νοσοκομεία. «Αν μπει, είπε, η Χρυσή Αυγή στην Βουλή, θα κάνει εφόδους στα νοσοκομεία αλλά και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα πετά στον δρόμο τους "λαθρομετανάστες" και τα παιδιά τους για να μπουν στην θέση τους Έλληνες»!

2 σχόλια: