Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

Που είναι το "ρεύμα" Σαμαρά;Καλά θα μας τρελάνουν οι δημοσκόποι;
Ας αφήσουμε τις μυστικές αλλά οι φανερές δημοσκοπήσεις προ εβδομάδος έδειχναν τον Σαμαρά να φτάνει μέχρι και στο 30%. Που είναι όμως αυτό το "ρεύμα"; Εμείς βλέπουμε τον Σαμαρά σε όποια πολη πηγαίνει, ένα κοριτσάκι να του δίνει λουλούδια,...
καμια δεκάρια να χειροκρότανε και μετά να ξημεροβραδιάζεται σε καφετεριες!Αντίθετα ο Τσίπρας που επίσης τον δείχνουν ενισχυμένο όπου πήγε τις γέμισε τις πλατείες (ακόμη και στη Σπαρτή).
Τι γίνεται κύριοι δημοσκόποι μας δουλεύετε;;;;

Δεν πήρατε το μάθημα στις 6 Μαΐου;;

Και τότε εμφανίζατε το Σαμαρά σχεδόν με αυτοδυναμία κι εμείς βλέπαμε να μιλάει σε μισοάδεια κλειστά γυμναστήρια.
Τόσο ηλίθιο θεωρείτε τον ελληνικό λαό ή σας έχουν πάρει στο ψιλό οι ερωτώμενοι απαντώντας αλλά ντ άλλων στις δημοσκοπήσεις σας;

Πάντως αν κρίνω και από τις σπασμωδικές κινήσεις της ΝΔ και των νταβατζήδων της τελευταίας εβδομάδας να αναγορεύουν επίσημα( Ψωμιάδης) και από φιλικά blog (δεξιεξτρεμ κλπ) τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής στο επίσημο κόμμα υποδοχής ψήφου διαμαρτυρίας από τη Δεξιά τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.

Eλλείψη του Λάος, με τον Τζημερο ακυρωμένο από τη γλοιώδη επιστολή του στη Μέρκελ και τον Καμένο εξαφανισμένο από τα κανάλια ( μήπως γιατί έχει επί της ουσίας αντιμνημονιακές διαφωνίες με τους νταβατζήδες;) η επιλογή των ναζιστών της Χρυσής Αυγής (που επί της ουσίας είναι οι μπράβοι των νταβατζήδων) για να μαντρώσει τους οργισμένους δεξιούς ψηφοφόρους συνιστά καταστρεπτική για τη χωρά και τη Δημοκρατία επιλογή και ανίερη "συμμαχία με τον Διάβολο".
Κι έτσι η ΝΔ γίνεται το μοναδικό κόμμα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς που αβαντάρει ναζιστικό κόμμα!
Τελικά Γαπ και Σαμαράς όντως υπήρξαν συμφοιτητές.

Ο ένας συμμάχησε με το ΔΝΤ και κατέστρεψε την κεντροαριστερά και τη χώρα και ο άλλος συμμαχεί με τους ναζιστές καταστρέφοντας την κεντροδεξιά και ότι απέμεινε από τη Δημοκρατία.

Πραγματικοί ολετήρες!

Μόνη ελπίδα ο δημοκρατικός ελληνικός λαός, Αριστεροί και Δεξιοί, να στείλουν στον αγύριστο τους ίδιους και τις καταστρεπτικές για τον τόπο ακραίες επιλογές τους (ΔΝΤ και Χρυσή Αυγή)!

ΥΓ: Δεν ξέρω αλλά αυτές οι επαναλαμβανόμενες σκηνές με το Σαμαρά και το κοριτσάκι να του δίνει λουλούδια και μετά με το "καφέ της παρηγοριάς" δεν θυμιζουν προεκλογική εκστρατεία αλλά αποχαιρετιστήριες εκδηλώσεις σε πολιτική κηδεία- η Ντόρα τις σχεδίασε;- 


Βασίλης Νικολόπουλος


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...