Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αντιδράσεις από το ξυλοδαρμό της Κανέλλη-Η Αστυνομία αναζητά τον Κασιδιάρη

Αντιδράσεις από το ξυλοδαρμό της Κανέλλη-Η Αστυνομία αναζητά τον Κασιδιάρη


«Δεν πρόκειται να μας κάνει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που τον γέννησε» δήλωσε αργότερα η κα Κανέλλη, έχοντας σημάδια στο πρόσωπο από τα χαστούκια. «Αν δεν το κόψουμε το απόστημα μόνοι μας, μπροστά μας θα το βρούμε. Αυτοί που παρασύρθηκαν και τους ψήφισαν, να ξέρουν τι φίδι έβαλαν στον κόρφο τους», πρόσθεσε η βουλευτής του ΚΚΕ.
Σημειώνεται, πως η κα Ράικου διέταξε τη σύλληψη του κ. Κασιδιάρη στα πλαίσια του αυτοφώρου για απρόκλητη και έμπρακτη επίθεση με σκοπό τη σωματική βλάβη. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής έσπασε την πόρτα του δωματίου, όπου είχε περιοριστεί από εργαζόμενους του σταθμού μέχρι να συλληφθεί, και διέφυγε! Η Αστυνομία αναζητά τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και να συλληφθεί μέσα σε 48 ώρες.
«Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι’ αυτό θα μηνυθεί», είπε τηλεφωνικά στο newsbeast.gr ο Ηλίας Κασιδιάρης και προειδοποιεί ότι αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή του, θα καταθέσει μήνυση και σε βάρος του σταθμού.
Εν τω μεταξύ, στην εκπομπή παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ Μάκης Μαΐλης, ο οποίος έκανε, μεταξύ άλλων, λόγο για άνανδρους τραμπούκους. «Δεν βρίσκω λόγια καταγγελίας και αγανάκτησης για τους άνανδρους τραμπούκους, τους αντικομμουνιστές, αυτήν την πολιτική αλητεία που εμφανίζεται ως προστάτης του ελληνικού λαού. Νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσουν το ΚΚΕ με τέτοιες ενέργειες; Είναι βαθιά νυχτωμένοι», ανέφερε.
«Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η... Τηλεόραση δεν τον αφήνει. Απόλυτη, ασφυκτική απομόνωση των Ναζί!», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
«Οι σκηνές που παρακολουθήσαμε είναι ντροπή για την κοινωνία μας, για το πολιτικό σύστημα», τόνισε σε δηλώσεις του στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης και ζήτησε από το λαό να ξαναστείλει τη Χρυσή Αυγή «στη λήθη της», σημειώνοντας πως «όλα αυτά τα φασιστοειδή προσβάλλουν την κοινωνία μας».
Την επίθεση καταδίκασε έντονα και ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος . «Οι νεοναζιστές αποκαλύφθηκαν και στον τηλεοπτικό χρόνο», σημείωσε παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι «πρώτα πρέπει να αντιδράσουν εκείνοι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης για να μπουν στη Βουλή οι μπράβοι ναζιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου