Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ανδριανόπουλος: Πιθανή αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ

Ανδριανόπουλος: Πιθανή αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ


Ριζοσπαστικές πολιτικές εκτιμήσεις για το αποτέλεσμα των εκλογών διατύπωσε το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Ανδριανόπουλος, βλέποντας νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και πιθανή αυτοδυναμία στις εκλογές, ενώ παράλληλα προβλέπει εν συνεχεία απογοήτευση της κοινής γνώμης και κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα.


 «Είμαι σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές και μπορεί να πάρει και αυτοδυναμία. Έχει καβαλήσει ένα ρεύμα το οποίο δεν συγκρατείται. Σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές, σε αυτές τις εκλογές θα πάρει και τους υπόλοιπους κρατικοδίαιτους, ρουσφετολόγους, κυκλώματα πελατείας, τα οποία ψήφισαν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Επίσης το ρεύμα θα έχει αντανάκλαση και στον αγροτικό χώρο. Θα πάρει πολλούς από το ΚΚΕ, το οποίο και θα συρρικνώσει και θα πάρει ένα μικρό ποσοστό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υπάρχει πολύ ΠΑΣΟΚ μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ και ένα μεγάλο κομμάτι της ΝΔ κυρίως στο κρατικοδίαιτο και ρουσφετολογικό τομέα.
»Θεωρώ πως ο ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην εξουσία, δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που λέει. Ερχόμενος στην εξουσία θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα. Δεν μπορεί να κάνει αυτά που λέει γιατί θα καταλάβει ποιες είναι οι συνέπειες, με αποτέλεσμα να κάνει μια τεράστια τούμπα. Η κοινή γνώμη θα απογοητευτεί από τον ΣΥΡΙΖΑ και τότε σκεφτείτε τον εφιάλτη της Ελλάδος. Θα έχει απογοητευτεί από την Αριστερά, δεν θα εμπιστεύεται την Δεξιά ή την Κεντροδεξιά, άρα η οργή θα ξεχειλίσει και θα έχουμε κοινωνική έκρηξη.»
 sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου