Τρίτη, 8 Μαΐου 2012

σπεκουλαρουν τον ΣΥΡΙΖΑ ,συνεχεια, τα αστικα ΜΜΕ!!!

Στρατούλης: Καταγγέλλει διαστρέβλωση των λεγομένων του για τις καταθέσεις
Στρατούλης: Καταγγέλλει διαστρέβλωση των λεγομένων του για τις καταθέσεις

Να ανασκευάσει τις πρωινές, ατυχείς, δηλώσεις του σχετικά με τις καταθέσεις των πολιτών, οι οποίες προκάλεσαν ερωτηματικά, πρόσφορο έδαφος για παρερμηνείες, ανησυχία σε καταθέτες και επέτειναν το αρνητικό κλίμα στο χρηματιστήριο, επιχείρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

«Καταγγέλλω την απίστευτη διαστρέβλωση από ορισμένα μέσα ενημέρωσης συνέντευξής μου στο ραδιόφωνο 'ΒΗΜΑ FM», στην οποία αυθαίρετα βάζουν τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ: Θα πάρουμε τις καταθέσεις για να κάνουμε ανάπτυξη», ενώ παραθέτουν εν συνεχεία το περιεχόμενο, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό τον τίτλο» δήλωσε ο κ. Στρατούλης, ο οποίος παραθέτει παράλληλα την απομαγνητοφωνημένη διατύπωσή του στη συνέντευξη:
«Εφ όσον αναδειχθεί αριστερή κυβέρνηση, με το δημόσιο έλεγχο των τραπεζών εγγυόμαστε τις καταθέσεις των πολιτών.
Ερώτηση δημοσιογράφου: Θα τις δεσμεύσετε;
Σε καμία περίπτωση δεν θα δεσμεύσουμε τις καταθέσεις των πολιτών. Αντίθετα θα τις αξιοποιήσουμε, μαζί με τα χρήματα των τραπεζών για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας μας. Μέχρι σήμερα τα χρήματα των τραπεζών και οι καταθέσεις των πολιτών χρησιμοποιούνταν για να αυξήσουν τα κέρδη των μετόχων τους– τραπεζιτών. Δεν πρέπει να δίνονται για ρευστότητα στην αγορά, για δάνεια στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για δάνεια στο λαό να κάνει σπίτια ή καταναλωτικά δάνεια να κινηθεί; Με αυτό τον προεκλογικό στόχο δε4ν στηρίχτηκε εκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ από ένα μεγάλο μέρος του λαού;
Όταν λέμε να αξιοποιηθούν τα χρήματα των τραπεζών για ανάπτυξη, εννοούμε για τη χρηματοδότηση δημόσιων, κοινωνικών και ιδιωτικών επενδύσεων για να υπάρχει παραγωγική ανασυγκρότηση στη χώρα μας».
Είναι απαράδεκτο να γίνεται βρώμικη σπέκουλα σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ δύο ημέρες μετά τις εκλογές, παίζοντας ταυτόχρονα με τα συμφέροντα της χώρας, της οικονομίας και του λαού, για να διαστρεβλωθούν οι θέσεις του αλλά και το μήνυμα του λαού που με την ψήφο του καταδίκασε τα μνημόνια και τους πολιτικούς εκφραστές τους και επιβράβευσε σε μεγάλο βαθμό την πολιτική μας για συνεργασία των δυνάμεων της αριστεράς και αριστερή κυβέρνηση που θα ακυρώσει τα μνημόνια, τις δανειακές συμβάσεις και τους εφαρμοστικούς τους νόμους».
imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...