Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

για ολα...μα ολα..ξαναφταιει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!




Κοινό στόχο είχαν, πριν από λίγο, οι πρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος και της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης: Τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα...


Και οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί, μετά τη σύσκεψη υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια,  υπογράμμισαν ότι στην οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει θα πρέπει να είναι συμμέτοχος και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν το πρώτο κοινό σημείο των δηλώσεών τους.
Το δεύτερο κοινό σημείο ήταν το ότι και οι τρεις υπογράμμισαν πως τις λύσεις σε αυτά τα αδιέξοδα πρέπει να δίνουν οι πολιτικοί κι όχι κάποιες "προσωπικότητες". Ειδικά ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως πρότεινε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να γίνει δεκτή η πρόταση Καμμένου και να προχωρήσουν σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων! Κι από εκεί άρχισαν οι διαφορές:
"Αντιφάσεις ανακολουθίες και πρόωρη αλαζονική συμπεριφορά" καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα και διαφοροποιήθηκε από τους υπόλοιπους.
Όσο για τον Φώτη Κουβέλη, ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς επέμεινε στο να συμμετέχει, οπωσδήποτε, ο ΣΥΡΙΖΑ.
Τα βλέμματα όλα στον Αλέξη Τσίπρα, λοιπόν, που καλείται να πάρει μέρος στις 2 μετά το μεσημέρι αύριο, στη σύσκεψη όλων των πολιτικών αρχηγών.
Μια ώρα νωρίτερα, επίσης αύριο, ο Κάρολος Παπούλιας θα υποδεχτεί στην Ηρώδου του Αττικού τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο.
Επίσης ανακοινώθηκε ότι, σε λίγο, θα δοθούν στη δημοσιότητα τα πρακτικά της πρώτης μέρας των συναντήσεων των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
difernews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου