Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βίντεο σοκ: Ξυλοδαρμός μετανάστη από αστυνομικούς στην Ελλάδα

στην Ε.Δ.Ε. ,το μαχαιρι να φτασει στο κοκκαλο ναι?Ξεφτιλες,γιναμε παλι διεθνως!
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΣ των σωματων ασφαλειας?
ή ειναι το πιο συντομο ανεκδοτο..
Αστυνομικοί «ξυλοφόρτωσαν»… παραβάτη μετανάστη! (Βίντεο) Βίντεο σοκ: Ξυλοδαρμός μετανάστη από μπάτσουςΒίντεο:Αστυνομικοί χτυπούν ανελέητα μετανάστη
Σοκ έχει προκαλέσει βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και απεικονίζει αστυνομικούς να ξυλοκοπούν μετανάστη, ο οποίος δεν αντιστέκεται.
Το βίντεο "ανέβασε" στον λογαριασμό του πολίτης, ο οποίος αναφέρει ότι το τράβηξε ο ίδιος από το μπαλκόνι του σπιτιού του, τον περασμένο Ιανουάριο.
Το περιστατικό συνέβη στην Πλατεία Αμερικής και στο βίντεο βλέπουμε αστυνομικούς και άνδρες με πολιτικά να χτυπούν αλλοδαπό κατά τη διάρκεια του ελέγχου αλλά και της σύλληψής του. Ο αλλοδαπός φέρεται να είχε βάλει φωτιά σε κάδο, κάτι που αποτέλεσε αιτία για τη σύλληψή του, η οποία συνοδεύτηκε και από τα χτυπήματα των αστυνομικών.
Τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣγια να εξακριβωθούν οι συνθήκες του άγριου ξυλοδαρμού μετανάστη από αστυνομικούς και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, παρουσία ανδρών με πολιτικά ρούχα. Στόχος της ΕΔΕ είναι, επίσης, να διευκρινιστεί η ταυτότητα των αστυνομικών που εμπλέκονται στο περιστατικό αλλά και των υπολοίπων ατόμων, τα οποία επίσης εμφανίζονται να χτυπούν τον μετανάστη, καθώς και το πότε ακριβώς έλαβε χώρα αλλά και το αδίκημα που διέπραξε ο μετανάστης.
Η όλη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας από βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο. Σύμφωνα με αυτούς που το ανήρτησαν, πρόκειται για περιστατικό που συνέβη κοντά στην πλατεία Αμερικής.
Στο βίντεο φαίνεται ο αριθμός του περιπολικού, καθώς και το ότι ο μετανάστης δεν προβάλλει καμία αντίσταση, σταματά αμέσως μόλις του το ζητούν οι αστυνομικοί στη μέση του δρόμου, και σηκώνει ψηλά τα χέρια πριν υποστεί τα χτυπήματα.

αυτο ειναι το βιντεο..

οι φωτο,ειναι απο πολλα sites..

1 σχόλιο: