Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

επιθεση στον ΣΥΡΙΖΑ,απο την χ.α.


Δριμύτατη επίθεση εξαπέλυσε η Χρυσή Αυγή στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς ,Μανώλη Γλέζο, και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  με αφορμή την δήλωση που έκανε ο τελευταίος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
"Δεν έχω την πρόθεση να ανταλλάξω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους", απάντησε ο  Αλέξης Τσίπρας στην ερώτηση αν θα δεχόταν να συνομιλήσει με τη Χρυσή Αυγή και τα « αίματα άναψαν» .
Στην ηλεκτρονική σελίδα που διατηρεί, η Χρυσή Αυγή απάντησε άμεσα : «Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει:Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός Βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια. Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του".
Σε υψηλούς τόνους και το δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Μόνο ως εμετική μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που στρέφεται με αχαρακτήριστες εκφράσεις και απειλές ενάντια στο σύμβολο της Εθνικής Αντίστασης Μανώλη Γλέζο και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα. Οι υμνητές του ναζισμού και συνεχιστές των δωσίλογων του ελληνικού λαού δεν μπορούν ούτε να αναφέρονται στο όνομα αγωνιστών της αριστεράς και της πατρίδας.»
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου