Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012

πασοκ: ολα παιζουν...ολα ειναι ανοιχτα..

Στα σκαριά  το ΠαΣοΚ Νο2

Στα σκαριά το ΠαΣοΚ Νο2
Νέο κόμμα ανακοινώνουν σύντομα Λούκα Κατσέλη και Χ. Καστανίδης ενώ κυοφορούνται και άλλες πρωτοβουλίες
Λίγα βήματα πριν από την επίσημη ανακοίνωση δημιουργίας... τουλάχιστον ενός νέου κεντροαριστερού σχηματισμού βρίσκονται οι διαγραφέντες βουλευτές του ΠαΣοΚ. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται η κυρία Λούκα Κατσέλη και ο κ. Χ. Καστανίδης, οι οποίοι είναι και οι πιο δραστήριοι από όλους στην προσπάθεια συγκέντρωσης υποστηρικτών και διαμόρφωσης μιας ενιαίας πολιτικής (αντί-)πρότασης.
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σε εξέλιξη βρίσκεται και πρωτοβουλία μιας άλλης ομάδας διαγραφέντων, μεταξύ των οποίων ο κ. Ι. Αμοιρίδης. Η ομάδα αυτή μελετά άλλες κινήσεις, διερευνά εναλλακτικές δυνατότητες συνεργασιών και δεν συντάσσεται ούτε με τους κκ. Ευ. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο ούτε με το δίδυμο Κατσέλη - Καστανίδης.
Με βάση αυτά είναι πλέον ξεκάθαρο ότι εν όψει εκλογών θα καταβληθεί πολυμέτωπη, σκληρή προσπάθεια προσέλκυσης ομάδων ψηφοφόρων οι οποίοι φαίνεται πως έχουν ήδη αποχαιρετήσει τον χώρο του «παραδοσιακού ΠαΣοΚ» και κινούνται πλέον κατά κύριο λόγο προς τη Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ).
Σύμφωνα με πολλούς από τους πρωταγωνιστές αυτών των εξελίξεων, μια κίνηση πρώην στελεχών του ΠαΣοΚ, τη στιγμή που αντίστοιχη κίνηση έχει ήδη εκδηλωθεί στον χώρο της ΝΔ από τον κ. Π. Καμμένο, θα αποτελέσει στην ουσία την έναρξη της προδιαγεγραμμένης διαδικασίας κατακερματισμού των κομμάτων της Μεταπολίτευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...