Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

τσιπρας:κυβερνητες και τραπεζιτες θα διασωθουν..Πυρά κατά της κυβέρνησης και των κομμάτων που την στηρίζουν εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας εν όψει της σημερινής συνεδρίασης του Eurogroup.
«Αφού λοιπόν οι εταίροι και οι πιστωτές διασφαλίστηκαν έναντι πιθανής χρεοκοπίας της Ελλάδας οικονομικά αλλά και νομικά, σήμερα με την απόφαση τους οργανώνουν τη χρεοκοπία με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε το όλο βάρος να πέσει στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία και οι ίδιοι μαζί με τους τραπεζίτες να διασωθούν», παρατήρησε ο κ. Τσίπρας.
Υποστήριξε επίσης ότι τα επιχειρήματα του γερμανού υπουργού Οικονομικών, Β. Σόιμπλε, ο οποίος, όπως είπε, μέσα από τις συνεντεύξεις του ασκεί έντονη κριτική και επιτίθεται στους Έλληνες, δεν είναι καινούρια. «Όλο το προηγούμενο διάστημα τα ακούγαμε από τον κ. Παπαδήμο, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Σαμαρά. Μπορεί οι ευρωπαίοι να λένε ότι είμαστε όλοι έλληνες, αλλά μάλλον κάποιοι έλληνες δεν είναι και τόσο έλληνες. Αυτοί που μας κυβερνούν», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...