Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

οπου να ναι, θα μας σερβιρουν τον "νεο" παπαδοπουλο..Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ?



ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ


αυτα συζητουσαν κ συζητανε παπουτσης-παπαδημος..

αυτο το ρολο εξυπηρετουσαν οι στρατιωτικες επιχειρησεις στο συνταγμα, κ να αφηνουν να καουν τα μαγαζια των εμπορων..

το λενε,ή το αφηνουν να εννοηθει κ οι ευρωπαιοι..: θελουν στυγνη δικτατορια...διαβαστε....


Την αναμόρφωση της νομοθεσίας για τη διοργάνωση μικρών σε μέγεθος συγκεντρώσεων και διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάζει, σύμφωνα με πληροφορίες η κυβέρνηση.Αυτό προκύπτει από την ευρεία σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, με θέμα τους πρόσφατουςβανδαλισμούς.
Το πρωί είχε συνεδριάσει αντίστοιχη διυπουργική επιτροπή, υπό την προεδρία του Θεόδωρου Πάγκαλου.
- Όποιος θέλει εφεξής να διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας θα πρέπει να ζητάει εγγράφως την άδεια της αστυνομίας και της δημοτικής αρχής, πέντε μέρες πριν από τη διεξαγωγή της διαδήλωσης.
- Όποιος δεν μπορεί να διασφαλίσει την τάξη και την περιφρούρηση της διαδήλωσης που διοργανώνει οφείλει να συνεργάζεται με την αστυνομία και να της ζητά, με αποζημίωση, πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης.
Άλλως, για κάθε ζημιά δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας αναλαμβάνει στο ακέραιο την ευθύνη αποζημίωσης. Σε περίπτωση όπου ο οργανωτής έχει ζητήσει πρόσθετα μέτρα περιφρούρησης και σημειωθούν ζημιές, την ευθύνη αποζημίωσης την αναλαμβάνει η Αστυνομία.
- Όλες οι διαδηλώσεις πλην αυτών που διοργανώνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε πανελλαδικές απεργίες, την πορεία του Πολυτεχνείου και την Πρωτομαγιά υποχρεωτικά οφείλουν να καταλαμβάνουν μία λωρίδα κυκλοφορίας.
Διαφορετικά, οι πορείες στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας να μην επιτρέπονται.
Χρήστος Παπουτσής:"Πρέπει, σε καμία περίπτωση, να μην επιτρέψουμε σε κανένα διπλανό μας, φίλο μας, συγγενή μας, μέλος της οικογένειάς μας, να συμμετάσχει σε τέτοιου είδους βανδαλισμούς. Το κράτος, η Αστυνομία, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν, μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος και των Νόμων, για να αποτρέψει την επανάληψη τέτοιων φαινομένων".
 News247.gr 
χουντα , με τα όλα της..!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου