Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Τσίπρας: «Να καταργηθεί άμεσα η εισφορά στα ακίνητα»

 Επίθεση του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατά Παπαδήμου για τη μη προσέλευση στην ώρα του Πρωθυπουργού στη Βουλή.
Χωρίς καθυστέρηση, η κυβέρνηση να καταργήσει το «παράνομο και αντισυνταγματικό μέτρο» τον έκτακτο φόρο στα ακίνητα ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε χθεσινή συνέντευξη τύπου με αφορμή την απάντηση του Επιτρόπου Εντιγκερ στον ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή ότι δεν πρέπει να κόβεται η ηλεκτροδότηση στους καταναλωτές που πληρώνουν το ρεύμα αλλά όχι και τον φόρο στους μεσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Ο κ. Τσίπρας διαβεβαίωσε ότι το κόμμα θα κάνει ότι «περνάει από το χέρι μας, μέσα από κοινωνικούς αγώνες αλλά και μέσα από θεσμικές οδούς, για να προστατεύσουμε αυτούς τους πολίτες που δεν έχουν και που αποφασίζουν να μην παρανομήσουν και να μην πληρώσουν το χαράτσι» . Στο πλαίσιο αυτό ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει τον αγώνα του και θα προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, ακόμη και στο Ευρωπαικό Δικαστήριο ώστε κανένα σπίτι να μην μείνει χωρίς ρεύμα
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, δήλωσε ότι με την απάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου Εντιγκερ επιτεύχθηκε μιά συμβολική νίκη και ζήτησε να άμεση απελευθέρωση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ που συνελήφθησαν χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου