Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝ: Πλήρως ταυτισμένη με την πολιτική Μέρκελ η κυβέρνηση Παπαδήμου


Την Τρίτη ο ΣυνασπισμόςΡιζοσπαστικής Αριστεράς πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Γήπεδο Σπόρτινγκ (19.00), με ομιλητές τους Αλέξη Τσίπρα (στη φωτογραφία) και Αντ. Νταβανέλο.

«Πλήρως ταυτισμένη με τα τραπεζικά συμφέροντα και την πολιτική Μέρκελ» χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου ο Συνασπισμός, υποστηρίζοντας πως «οι στόχοι που παρουσιάζει στις Βρυξέλλες δεν είναι άλλοι από τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής και τον στραγγαλισμό της χώρας από τους πιστωτές και το κεφάλαιο».
Την Τρίτη ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στο Γήπεδο Σπόρτινγκ (19.00), με ομιλητές τους Αλέξη Τσίπρα και Αντ. Νταβανέλο. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο γενικός γραμματέας του ΚΚ Γαλλίας και πρόεδρος του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Πιερ Λοράν.
Σε ανακοίνωσή του με αφορμή την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες και τις ευρωπαϊκές εξελίξεις ο Συνασπισμός υπογραμμίζει ότι οι κυρίαρχες ευρωπαϊκές δυνάμεις, με τις επιλογές τους, εντείνουν τη βαθιά συστημική κρίση της ευρωζώνης με συνέχιση των πολιτικών λιτότητας, ύφεσης και κυριαρχίας των αγορών και των τραπεζών πάνω στις κοινωνίες και τους ευρωπαϊκούς λαούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου